• Header1.jpg
  • Header2.jpg
  • Header3.jpg
  • Header4.jpg
  • specialistisch maatwerk
  • nauwkeurig meet- en kalibratie apparatuur
  • 100% eindcontrole
  • snelle levertijd
home-diensten-draadweerstanden-HuyserDraadweerstanden.jpg

Draadweerstanden

Wij produceren zowel belasting- als precisieweerstanden op specificatie van de opdrachtgever. Deze weerstanden worden ook in een inductiearme uitvoering geleverd.

lees meer ››
home-diensten-shunts-HuyserDraadweerstanden.jpg

Shunts

Shunts zijn laagohmige weerstanden die worden gebruikt voor het meten van stromen. Voor het meten van wisselstromen in complexe productieprocessen of in combinatie met vermogensmeters zijn speciale uitvoeringen van deze shunts leverbaar.

lees meer ››
home-diensten-sensoren-HuyserDraadweerstanden.jpg

Sensoren

Sensoren meten zeer nauwkeurig temperatuur, temperatuurverschillen of gas- en vloeistofstromen. Deze sensoren zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Van medische apparatuur tot applicaties voor de voedingsindustrie.

lees meer ››
home-diensten-reparatieenkalibratie-HuyserDraadweerstanden.jpg

Reparatie en kalibratie

Onze reparatieafdeling repareert, controleert en onderhoudt de volgende instrumenten van diverse producenten:

lees meer ››
afbeelding1-projecten-home-Huyser.png

Weerstanden voor veilig treinverkeer

De weerstanden van Huyser worden gebruikt in het ATB-systeem van de Nederlandse Spoorwegen. Dit treinbeïnvloedingssysteem helpt de machinist bij het tijdig afremmen bij spoorwegseinen.

lees verder ››
afbeelding2-projecten-home-Huyser.png

De kern van de mass flow meters van Bronkhorst High-Tech B.V.

Huyser produceert de kern van de producten van Bronkhorst. Dit bedrijf maakt mass flow meters. Mass flow meters meten en regelen massadoorstroming en druk.

lees verder ››
afbeelding3-projecten-home-Huyser.png

Weerstanden voor chassismontage

Wij produceren al jaren weerstanden voor chassismontage. Die worden gebruikt om de temperatuur van een installatiekast hoger te houden dan de omgevingstemperatuur. Dit om condensvorming in de kast te voorkomen.

lees verder ››

Over Huyser

Specialist in weerstanden

Technisch Bedrijf Huyser is specialist in weerstanden. Wij produceren shunts, sensoren, draadweerstanden, weerstandsbanken en Pt 100 simulatoren. Dat doen we voor uiteenlopende toepassingen en op specificatie van de opdrachtgever. Door onze grote flexibiliteit kunnen wij zowel enkele stuks als grotere series leveren.

Huyser heeft alles in huis

Huyser heeft een productieafdeling met geavanceerde computergestuurde wikkelmachines. In onze eigen mechanische werkplaats hebben we de beschikking over onder andere:

  • Lasersnijmachine
  • CNC freesmachine
  • Orbitale lasmachine

▸ Lees snel verder

 ''Wij beschikken over een eigen geconditioneerde meetkamer met zeer nauwkeurige en gekalibreerde meetapparatuur voor weerstandsmetingen''

Scroll naar boven